Magyar hit és őstörténet
Menü
 
 
Reklámfal
 
Menü2
 
BÍRÓ LAJOS A MAGYAR JÉZUS, ÉS IZRAEL ELVESZETT TÖRZSEI
 
 
Boltok, kiadók
 
Kultúra
 
Számláló
Indulás: 2006-08-24
 
G-Mail belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Alapítványok
 
A Táltosok
Tartalom

A Táltosok

A Táltos, gyógyító, tanító és a nemzettudat fenntartója. Táltosa, csak a magyar nemzetnek van. Sámánok földön több helyen vannak, tevékenységük is jól behatárolható, de más szellemi jelenlétet, illetve tudást képviselnek, mint a magyar Táltos. A Táltos egy bizonyos szellemi vonulat képviselõje. Ahol a magyar nép jelen volt, szellemi vezetõje mindig a Táltos volt.

Dél-Amerikában, Afrikában, Mezopotámiában, Ázsiában és Európában folyamatosan jelen vannak. Õsi eredetünk ismerõi, és õrzõi. Istentudata a Táltosnak a dualitáson nyugszik, azaz egy Istenségként vallja az Atyát és a Nagy Boldogasszonyt, mint Anya Istent. A világ teremtésekor kettõjük frigyébõl születik a Nap fiú, majd az õ kedvese álmaiban Tündér Ilona, és ahogy az Istenség testet ad neki Õ lesz (a megtermékenyítõ) mag urának, élõ nõje, azaz Ilonája. A tündérkép után valósággá vált nõ így, (a mag urának élõ nõje) Magyar Ilona, meséink föld anyácskája. Amikor kiejtjük ezt a fogalmat, hogy Magyar ez annyit jelent, hogy magar azaz magur (a megtermékenyítõ mag ura), vagyis Nap. Amikor azt mondja valaki, hogy Magyar az annyit jelent, hogy a Nap fia. Valamikor, amikor még nem a civilizált világ, hanem a kúltur világ virágzott a földön, és szeretetben, békében éltek az emberek, az aranykor idején a nagy népek vezetõi és fiai mind a nap fiának vallotta magát. Nap fiúnak vallotta az amerikai, mexikói dél-amerikai indián, az egyiptomi fáraó és népe, a pártus király és emberei magát, így tudta a szkíta nép minden fia, Ezt a csodát, ezt az égi tudatot és vérvonalat igyekeztek eltüntetni a földön azok, akik a civilizációs jelszavaikkal leirtották a föld egykori népességét, Amerika szinte teljes lakosságát, Afrika jelentõsebb kúltur központjait, a Pártusokat és a Szkíták népeit. Ezek a népek mind egy nyelvet beszéltek a nap fiak nyelvét a magyart.

Ezekrõl a nyelvi emlékekrõl ma már könyvtárak vannak és elérhetõk. A történelem viharában érkezett egy ember a földre, aki megvallotta magát, hogy õ a fény fiú, a nap fiú. Jézusnak hívták. A Táltosok követték, hiszen õsidõk óta várták már a testet öltését. Számunkra megérkezett. Ettõl a pillanattól a szentháromságunk már nem úgy szólt, mint addig, hogy Atya. Anya, Nap fiú, hanem, Atya, Anya, Jézus, akiket áthat a Szentlélek ereje.

A Táltosok õrizték Jézus tanításait. Mivel közvetlen közelében élhettek, fénnyé válását követõen tovább gyakorolták a Tõle tanultakat, és folyamatosan megcselekedték a tanultakat. Tûzzel kereszteltek, ahogyan Õ tanította. Tûz szertartásaikon élõ minõségûnek tudták az Istent ezért a tûzbe dobott étel és a földre löttyintett bor azt jelképezte, hogy az Isten folyamatosan velünk él. Átmentek Istenükért a tûzön is, még az inkvizíció idején is, és egyetlen egy sem sérült közülük. Egyetlen ember nem volt az országban, aki ellenük vallott volna, hiszen mindenkin segítettek az Isten erejével a maguk módján. A római Gellért püspök maga mondja, hogy olyan mélységes hittel, mint ahogyan a magyarok hisznek, még sehol a világon nem találkozott, bár hozzáteszi, hogy a magyarok másként hiszik az Istent, mint Róma. Igen másként tisztelik a nõt, a földanyát, és az Istenanyát a magyarok. Azt vallják, hogy aki a nõt nem hallgatja meg, a megismerés nagy részétõl elesik. Az Istenség két nemû férfi és nõ, és aki nemtelen, az maga a sátán. A Sátán nõgyûlölõ a magyar az nõ imádó. Ezt a nõ tiszteletet hirdették és élték a Táltosaink.

A magyar hagyományok nagy királyainkat, Táltos király jelzõvel illetik folyamatosan, így Szent Lászlónkat, IV. Bélánkat, Mátyásunkat teljes joggal. A királyaink beengedtek az országba idegen papokat is bízva abban, hogy hátha ragad rájuk egy kis kúltura a nagy civilizációs törekvéseik közepette. Mindig megtartották azonban legfõbb tanácsadójukként a Táltost. ( )A Táltosok, õrizték Jézus tanítását és cselekedeteit. Krónikák írják, hogy ebben az idõben Európa gyógyító központja a Kárpát - medence, azaz Magyarország. A szent jelenések és csodák egymást érik az országunkban. (Ma sincs a világon annyi szent hely összesen, mint drága kis hazánkban egyedül.) Árpádház szentjei Jézus cselekedeteinek megjelenítõi, ennek teljes tudatában is vannak.Szent László, Szent Margit, Szent Erzsébet, Szent Kinga és sorolhatjuk. A legnagyobb támadásokat is kibírja ez a nép, - a tatárt-, amely a Jézus tanainak egyedüli továbbvivõje cselekedeteiben, mert Jézus emlékét sokan megõrizték, kivéve a lényeget, cselekedeteit.

A Táltosokat rendként Mátyás királyig tudjuk nyomon követni, a krónikában így említik õket: a pilisi pálosok a fehér Táltosok. Mátyás meggyilkolásával oda az igazság. Csak elvétve, remete sorra jutva õrzik a titkokat, és teszik jócselekedeteiket a Táltosok. A jó magyar emberek, mint féltett kincsüket õrzik ezeket az Isten tudó embereket. Eljött az idõ korunkban, hogy az õsi tudást újra széjjelosszuk a földön, hogy beragyogja újra Jézus, Nagy Boldogasszonyunk, és Atyánk fénye a világot, a szentlélek erejével.Az Istennek szüksége van reánk, hogy szája, kinyújtott kezei lehessünk. Reánk van utalva, a mi testünkre, lényünkre, és mi Õreá.

Jézus a következõ képen tanította ezt a Táltosoknak:

Én az Atyában vagyok,
õ énbennem,
én tibennetek,
ti pedig énbennem.

 

Ezért a Tudatért vállalta korunkban is több mint húszezer ember a Táltos Iskola tanítványai, hogy átmenjenek a tûzön is, világszerte ahol Nap fiuk, magyarok élnek még. Egy magyar ember tudja magában, és ha a másik szemébe néz látja a másikban az Istent, éppen ezért amikor két Isten találkozik egymással így köszöntik a másikat:

Isten-Isten: Kovács András a Táltos hagyaték õrzõje

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Reklám

 

 

 

Szövetséget a szkíták úgy kötnek, akivel kötnek: egy nagy cserépedénybe bort öntenek, és azt összekeverik a szövetséget kötők vérével. Előzőleg hegyes késsel megsebzik, vagy karddal kissé megvágják testüket, azután pedig a serlegbe mártanak egy kardot, nyilakat, egy harci fokost, és egy lándzsát, majd hosszasan imádkoznak, azután pedig isznak ők maguk is, akik ily módon szövetséget kötöttek, meg kíséretük legtekintélyesebb tagjai is.

Herodotosz 

 

"Szent László (1077-1095) arcában a pártus királyok arca jön vissza valami egészen
időtlen mélységből... ez nem egy személyes arc, időtlen ez a királyi arc, mely a
királyi szkíta népek körében bukkan fel, és mindig az uralkodó arcvonásait állítja
elénk... Ha valaki egy árpádházi arcába belenézett, ismeretlen érzés és gyönyör
fogta el, mert olyan volt, mint hogyha az emberiség fényteli korszakát látta volna.
Azt az emberi arcot, amely közvetlenül a teremtés második pillanatában készült el.
Ezek nem földi arcú emberek voltak..."

Te vagy mindennek ős életfája , te izzó tűz örök forrata.Kibül ered minden alkota.

Karacsay Kódex

A gének nem hazudnak!!!!!!!

 

 

Grover Krantz nyilatkozta: „A magyarság ősisége egyenesen meglepő; én mezolitikumi nyelvnek találom, amely megelőzi a neolitikumi kort.”[8] Emellett még azt is kijelenti, hogy ha ez igaz, akkor a magyar nyelv tulajdonképpen a legidősebb helybeni nyelv Európában, vagyis az itt élők eredeti nyelve. (Krantz, 72)

http://mek.niif.hu/02600/
02612/02612.pdf

 

ma hírek

http://hunza.mlap.hu/

Hunzákról Hungároknak

Zenit Tv

Kis Hőtérkép Magyarországról

Őfelsége a SZENTKORONA

Katt a nagyításra+

Az Árpád-ház családi(uralkodóházi) címere II. András király 1202. évi aranybullájának hátlapján hétszer vágott háromszögű pajzzsal

 

A csodaszarvas (Szalai András rajza).

The Orion

Vigyáz Reánk!

 

 
Egy az Isten
 
Szavazás
Ez a kérdés már igen régóta aktuális.(sajnos)
Ön szerint meddig kell még gyermekeinknek a hazug finnugorizmust tanulnia ?

Minden úgy jó , ahogy van!
Csak egy óriási civil összefogás árán lehetséges!
Még a jelenlegi kormány alatt eltörlik.
Soha nem fogják megváltoztatni!
A régészet, genetika, néprajz, stb igazolta , hogy a magar ősnép. Azonnal cselekedni kell!
Mi az a finnugorizmus?! Már a finnek sem tanítják!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Bannerem
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Ajánló

 

 

 Free Tibet Banner

 

 


 

 

 

 

 

 

Geo Visitors Map website monitoring

SEO Stats powered by MyPagerank.Net

Google Pagerank mérés, keresooptimalizálás

 

Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)