Magyar hit és őstörténet
Menü
 
 
Reklámfal
 
Menü2
 
BÍRÓ LAJOS A MAGYAR JÉZUS, ÉS IZRAEL ELVESZETT TÖRZSEI
 
 
Boltok, kiadók
 
Kultúra
 
Számláló
Indulás: 2006-08-24
 
G-Mail belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Alapítványok
 
A Tudás népe a Magyar

 

Hogy mit jelent a "Tudás népe"? A "Tudás népe" mi vagyunk! Te, én és még azon kevesek akikben, még él valami megfoghatatlan őszinte tiszta hit, érzés, energia és vágy a múltunk és jelen világunk értelmének a kutatására megismerésére. Mi nem érjük be azzal, ha a kérdéseinkre csak féligazságokat kapunk válaszul. Mi az a fajta vagyunk, akik a teljes igazságot meg akarjuk tudni. Ha valami hamisságot találunk, akkor magunk indulunk az igazság felkutatására.

A tiszta tudás megismerése utáni vágyunkat és képességeinket a nagyon messzi múltból örököljük nemzedékről - nemzedékre. Őseinket üldözték, és ahol tehették tűzzel - vassal írtották. A tudás népét legyőzni mégsem tudták. Mert a tudás Isteni eredetű, és amely népnek Isten által adatott tudása és hite van az legyőzhetetlen. Túléltük az évezredek viharait, és immár az ezeréves átok felhői is foszlanak a véres magyar égről. Azért a veszély még nem múlt el teljesen, és a harcot folytatni kell. Sajnos nagyon kevesen maradtunk, és akik megmaradtak azok sem mindnyájan tudják hol a helyük a világban.

Ha úgy érzed, hogy Te is MAG vagy a tudás fájáról, segíts népednek, hogy újra magára találjon. Hadd hajtson ki ismét -, mint annyiszor korábban a történelem folyamán - a Tudás Fája. Halld meg a hívó szót, találd meg, és csatalkozz Te is a népedhez, A TUDÁS NÉPÉHEZ. Ha még nem érted ezt a kis bevezetőt, akkor olvass el néhány könyvet, és az majd segíteni fog. Mi mindig itt leszünk!

"Kezdetben vala az Ige, és az Ige vala Istennél, és Isten vala az Ige."

A kezdőlapon a versidézet felett látható kép egy 2700 éves Babilonból származó  pecséthengernek a lenyomata. Jelentése: ‘Az égi tudás a Földre adatik’. Az eredeti - egy üvegesen áttetsző - néhány centiméter magasságú  vékony kis henger jelenleg a londoni British Múzeumban van kiállítva.  Az ábrázolt cselekmény szereplője a trónuson ülő  Én-Ki” /a sumér hitvilágban ő volt a leghatalmasabb Isten / aki  Én-Lil”-nek azaz “Istenlélek”-nek a  testet öltött ábrázolható formája. Ugyanis “Istenlélek” azaz “Én-Lil” akit a sumér hitvilágban még mint a “Világ Világossága” néven is említettek nem volt ábrázolható és soha nem is ábrázolták semmilyen formában. A trón alatt van szent állata az oroszlán amelynek testére van írva az urának a neve, a ‘négy ék’  amit  később “E-A” –ként lett elnevezve. Ő a minden Tudás Atyja, aki az előtte álló földi királynak adja át az “uralkodásra felhatalmazó jelképeket” , mely az “égi törvény”  megtartására kötelez – és jelzi, hogy az égi uralom ismét a Földre küldetett le. E-A mellett ott van az elfáradó Fényt magasba emelő hatalmas “Fény-Madár” ,  a Tur-Ul-lu. A népünk és Mágus papjaink ezért várták Én-lil és Én-Ki emberi testben való megjelenését a majd 3000 éves próféciák alapján. Amikor pedig Jézus megszületett a Fényből – Mária által – megszűnik minden Isten-ábrázolás, ami érthető náluk, hiszen ők tudták, hogy akit már 3000 éve vártak, a “Világ Világossága” lejött ide közéjük, a Földre és a Napkirály a Nap-házából, az Oroszlán csillagképen át érkezett, és így az Oroszlán hozzátartozik. Majd kb. 1500 évvel később az ezen a pecséthengeren ábrázolt hit és nép a “Tudás Népe” jelenik meg az Avar birodalomban itt a Kárpát medence közepén az Esztergomi /Istar-Gami/ szentély falán ábrázolva hét pár oroszlánt az életfával és oldalukon az uruk jelével a “négy ékkel”.  Az “Oroszlán pár” ötvözi egybe a sokezer éves Istenvárást, a “földreszállás misztériumával és így Jézus-Kresztosz /aminek jelentése nem megváltó, hanem az ‘Egyetlen Szent’/ nevét jelzi és reá emlékeztet a jelképek ‘rejteki’, vagyis csak a ‘beavatottaknak’ szóló nyelvén. Az ister-gami oroszlánpárban rejtették el Őt a gonoszok pusztítása elől őseink, de ezt a titkot már felfedték a MA “gonoszai” és a hét oroszlánpárból már hat és felet, tehát tizenhárom oroszlánt már lekapartak. Ami még él az az egyetlen, azt pedig már nem védi, nem óvja senki. De amint azt az ősi keleti filozófia ying és yang, a sötétség és a világosság örök körforgásának taoista ábázolásából tudhatjuk, - hogy ahol a legnagyobb a sötétség ott jelenik meg és tör utat magának a fény - ugyanúgy maradt meg legnagyobb sötétségben is árván, egyedül az az egyetlen oroszlán világosságot és fényt adó útjelzőnek, hogy mutassa az utat az ébredő magyarságnak. Ezen az úton haladóknak pedig a lelkük összeér és így együtt visszaszerzik régi tudáskincsüket is az örök Fény forrásánál, ahol várja őket a piramisnak a csúcsán álló Jézus-Kresztosz, vagy ősi nyelvünkön nevezve:TUR-AN  

"Én vagyok a Világ Világossága, aki engem követ, nem járhat sötétségben, hanem övé lesz az életnek világossága"(Ján. 8/12.).

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Reklám

 

 

 

Szövetséget a szkíták úgy kötnek, akivel kötnek: egy nagy cserépedénybe bort öntenek, és azt összekeverik a szövetséget kötők vérével. Előzőleg hegyes késsel megsebzik, vagy karddal kissé megvágják testüket, azután pedig a serlegbe mártanak egy kardot, nyilakat, egy harci fokost, és egy lándzsát, majd hosszasan imádkoznak, azután pedig isznak ők maguk is, akik ily módon szövetséget kötöttek, meg kíséretük legtekintélyesebb tagjai is.

Herodotosz 

 

"Szent László (1077-1095) arcában a pártus királyok arca jön vissza valami egészen
időtlen mélységből... ez nem egy személyes arc, időtlen ez a királyi arc, mely a
királyi szkíta népek körében bukkan fel, és mindig az uralkodó arcvonásait állítja
elénk... Ha valaki egy árpádházi arcába belenézett, ismeretlen érzés és gyönyör
fogta el, mert olyan volt, mint hogyha az emberiség fényteli korszakát látta volna.
Azt az emberi arcot, amely közvetlenül a teremtés második pillanatában készült el.
Ezek nem földi arcú emberek voltak..."

Te vagy mindennek ős életfája , te izzó tűz örök forrata.Kibül ered minden alkota.

Karacsay Kódex

A gének nem hazudnak!!!!!!!

 

 

Grover Krantz nyilatkozta: „A magyarság ősisége egyenesen meglepő; én mezolitikumi nyelvnek találom, amely megelőzi a neolitikumi kort.”[8] Emellett még azt is kijelenti, hogy ha ez igaz, akkor a magyar nyelv tulajdonképpen a legidősebb helybeni nyelv Európában, vagyis az itt élők eredeti nyelve. (Krantz, 72)

http://mek.niif.hu/02600/
02612/02612.pdf

 

ma hírek

http://hunza.mlap.hu/

Hunzákról Hungároknak

Zenit Tv

Kis Hőtérkép Magyarországról

Őfelsége a SZENTKORONA

Katt a nagyításra+

Az Árpád-ház családi(uralkodóházi) címere II. András király 1202. évi aranybullájának hátlapján hétszer vágott háromszögű pajzzsal

 

A csodaszarvas (Szalai András rajza).

The Orion

Vigyáz Reánk!

 

 
Egy az Isten
 
Szavazás
Ez a kérdés már igen régóta aktuális.(sajnos)
Ön szerint meddig kell még gyermekeinknek a hazug finnugorizmust tanulnia ?

Minden úgy jó , ahogy van!
Csak egy óriási civil összefogás árán lehetséges!
Még a jelenlegi kormány alatt eltörlik.
Soha nem fogják megváltoztatni!
A régészet, genetika, néprajz, stb igazolta , hogy a magar ősnép. Azonnal cselekedni kell!
Mi az a finnugorizmus?! Már a finnek sem tanítják!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Bannerem
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Ajánló

 

 

 Free Tibet Banner

 

 


 

 

 

 

 

 

Geo Visitors Map website monitoring

SEO Stats powered by MyPagerank.Net

Google Pagerank mérés, keresooptimalizálás

 

Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)